Alla inlägg den 21 juli 2011

Av Linn Mörtzell - 21 juli 2011 18:11

Uschja..har precis stökat bort efter middagen. Mår illa. Är trött. Ovanligt? Känner mig som världens sämsta & tråkigaste fru just nu..

Ända sen operationen (I början av Mars) har jag mått pest. Konstant dötrött, håret rasar av, magen är konstant i uppror, kräks lite då & då & ont i nedre delen av ryggen till & från, är småyr..orkar INGENTING! Har sökt för detta & fått lämna diverse prover. Allt man kan konstatera är att jag inte är allergisk. Inget konstigt har visats på några provsvar.Jaha? Sen då?..

Efter att jag dragit av en kastspya (fräsh brud) idag fick jag nog. Samlade mod (& det kära vänner..DET tar tid för mig. Man vill ju inte ringa & gnälla för "ingenting" inte) & ringde sjukvårdsupplysningen..stängt. 

Jag får försöka ta mig i kragen & ringa imorgon igen..men tänk om jag ringer i onödan? Tänk om det inte är någonting? 

Detta har jag hållt för mig själv (förutom gubbsis då) hela tiden. Men nu orkar jag inte "leka" pigg & alert mer..nej. Iaf inte mer idag?


Ja, ni som känner mig vet nog att det varit ett helvetes år för mig hittills. Inte riktigt mitt år kan man väll lugnt säga. "Inre stress" säger mina nära. Kan det vara så? Hur vet man det?

Någon därute som har/har haft liknande problem?  I`m losing it, blir galen snart!


Tack gode gud för Mattias. Han har förmågan att lyckas lyfta mig när jag helst bara vill gräva ner mig. Åhh, nu gråter jag åxå. Något som jag också gör hela tiden nowdays..för allt, ingenting. Är bara så..trött. I kroppen, inte själen. 


Hatar egentligen att skriva negativt såhär. Men ibland kan det vara jäkligt skönt att få skriva av sig..jag kommer förmodligen radera detta inlägg imorgon om jag känner mig själv rätt.


Tack älskade gubbe för att du står ut med en orkeslös surtant som mig. Älskar Dig!

Av Linn Mörtzell - 21 juli 2011 10:05

Här kommer lite på vårt Vilerkulla..& nej, jag har inte städat, inte bäddat sängen, vi har typ inga mattor nere pga. av doggen löper, bilderna är tagna med en skröpplig I-phone..men, vad gör det? :)


 



Hall downstairs

   


V-rum

       


Tillsynes köket..

     


Datarum/rithörna

   


Då går vi upp!

 


Hall igen

   


Master bedroom

   


Gästrum

 


Sällskapsrum med blivande syhörna..

     


Sen har vi ju då en "charmig" källare, en ruckligt garage & två badrum som inte ens vill fastna på bild..men badkar, DET har jag :P 


Måste tillägga att jag fullkomligen Älskar vår blå ytterdörr samt garagedörrarna. Det får mig att lixom känna.."hemhem"..Dalarna. Yepp, så är det!



Ovido - Quiz & Flashcards