Alla inlägg den 26 juni 2011

Av Linn Mörtzell - 26 juni 2011 19:48

Nu är semestertiden kommen. Känns helt okej tycker jag. Kollade nyss vädret för nästa vecka, & tydligen ska det bli varmt & strålande sol mest hela veckan. Lovely! Skulle ju egentligen börjat att slipa & grejsa i trappan imorgon. Men blir vädret så bra som det verkar tänker jag inte slösa varma sommardagar på inne-arbete. Då får jag greja på i trädgården istället :)


Midsommar spenderades med älskling, älsklings bror & sväffä ute i båtN. Vädret var verkligen över förväntan. Uppehåll mest hela fredagen (om än det blåste lite). När vi slog upp våra blå på lördagen & klev ut var det ännu bättre! Har ätit gott, myst & fiskat..fisket tänker jag inte ta upp här. Livet är bra orättvist ibland! :P Vänta bara tills jag köpt mitt rosa vänstervevade fiskespö..då ska ni få se på rackarn! Hur som haver var helgen superb! :)


Igår när vi rattade hemöver var det TOKVARMT & klarblå himmel över oss..när vi åkt ett par mil i bilen var det som om himlen öppnat sig. Det REGNADE så mycket att torkarna inte hade en chans att hänga med. Lite otäckt tyckte jag. Sjukt att det kan vara sån skillnad lixom? 

Väl hemma packade jag upp, medans gubbe & Jesper åkte för att inhandla karra till kvällen. Vi slängde oss i soffan & kikade på en film..för ovanlighetens skull somnade jag..

Millie har sovit ungefär konstant sen vi kom hem. Det blev ett stort äventyr för lill-vovven. Mycket spännande att utforska! :)


   Midsommarfin Millie :)


       


 

Ovido - Quiz & Flashcards