Alla inlägg den 21 juni 2011

Av Linn Mörtzell - 21 juni 2011 19:06

Var ledig från jobbet idag då vi har varit iväg till Sunderbyn. Skulle egentligen varit in med lite prover på vårdcentralen här hemma vid 8-snåret imårse. Dock var jag snabb & hann cykla iväg med dom just innan dom skulle stänga igår. Kändes hyfsat skönt att ha det bortgjort. 

Vi trodde det skulle bli en heldag på sjukan idag. Men så vart icke fallet. Träffade sjukgymnasten & fick två nya övningar varpå läkaren från ortopeden kikade in. Han klämde & kände i ungefär en minut innan han beslutat sig för att halvakut boka in en tid för röntgen samt datormogra..ehh?..ja, vad det då hette. Antar att det blir till att rulla fram & tillbaka i "tuben" som jag kallar det. Sist var det inte alls en trevlig upplevelse. Så gruvar mig lite..Dock hade jag omänskligt ont då, vilket jag inte har nu. Jag har iaf hur som haver en låsning i armbågen som påverkar vridningen. Så..ny operation om det är möjligt, alternativt leva med skiten. Härligt!..not :/ Visar det sig att handleden också "har problem" får det bli ett senare bekymmer då detta definitivt var mer akut. Nåväl, tänker inte bli negativ. Vi får se vad som händer. Dom är iaf suveräna därborta i Sunderbyn..känner mig trygg där!



Då vi var klara där rullade vi vidare med första stopp, Biltema. Där letade vi febrilt efter 4st 10mm fendersnören till "sväffä". Vi sökte, vi fann..& slog på stort & köpte 8st :P 

Efter det gick vi in på Granngården & fyndade lite mer blomster. Så imorgon blir det till att planera om i nya krukor & placera ut på baksidan. Då vi avverkat dessa två affärer var det Jula som stod på tur. Där inhandlade vi nästan allt som behövs till trappmålningen som jag sätter fart med nästa vecka. 

Efter det fanns det bara en sak i mitt huvud...MAT! Matintaget skedde på Max. Varsitt Grand De Luxe-mål. Älskar umami-dressingen. Själva köttet är inte riktigt min grej dock ;P

Sista anhalten var Ica Maxi. Eftersom vi inte hade några småpengar tog vi varsin korg. Det syns tydligt vad vi siktar in oss på. När vi väl kom fram till kassan var Linnsans korg proppad med städgrejjer, tvättmedel, servetter, hårprodukter & annat smått & gått, medans Mattias korg var fylld till punkt & pricka med midsommarmaten som stod på handla-listan. 


Nu taggar jag för två dagar till på arbejtet. Är ledig fredag då det var av med älskling, sväffä & svåger (heter det verkligen så?) ut med båten för att fira midsommar. Jag har fått äran att göra nubbesallad. Har aldrig gjort det förr, så det blir spännande. Någon som har nå bra recept? :) Blir härligt att få komma ut i naturen lite..


Nä, ska kasta i mig något ätbart, sen slänger jag min i duschen minsann. 


 

 


Ovido - Quiz & Flashcards