Alla inlägg den 17 augusti 2011

Av Linn Mörtzell - 17 augusti 2011 20:49

Är med i utlottningen av valfritt Dalahästsmycke hos www.messinidesign.se


Finns mååånga vackra ting som jag gladeligen skulle stoltsera med runt halsen min! Just nu hoppas jag mest på detta --->   Vem vet..med lite tur så :)



http://www.facebook.com/event.php?eid=219133364805301 


Hoppas!

Av Linn Mörtzell - 17 augusti 2011 06:06

God morgon. Får börja med att tigga om förlåtelse då uppdateringen inte varit den bästa. Har haft dåligt om tid & helt enkelt bloggtorka. Ingenting sådär utstickande har hänt. 

Sitter just nu & läser e-tidningarna samt dricker kaffe. Ska strax på jobbet. Härligt! 


Var iallafall i Sunderbyn igår med hopp om lite svar. Vilket jag fick. Operation igen inom 4 veckor. Trots att det var det jag fasat för under en tid, kändes det ändå skönt att få ett besked om hur vi ska göra. Denna gång får jag även en kallelse i brevlådan om var/när & hur operationen blir. Förra gångne ringde dom vid 7-tiden en morgon & bad mig komma in genast. Planering, vad är det?! Jag menar, det är ju trots allt "bara" 16,3 mil dit enkel ;) Så, denna gång ska jag faktiskt packa..kläder, tidningar & TELEFONLADDARE. Iofs hoppas jag på att få åka hem samma dag & vila hemma. 

Tyvärr sabbade detta vår tripp neröver i landet som skulle ske i höst. Typiskt! 


Har stickat som en tok några veckor nu, & ligger fortfarande efter. Nu lär jag sticka ännu mer då jag förmodligen inte kommer kunna göra detta på ett tag (?!?). Har ju fortfarande tänkt ha en liten bloppis här på bloggen med hemstickade grejer & lite annat som jag tänkt sälja bort. B.la annat mina nya älskade hallonrosa Converse som jag letade halvt ihjäl mig efter & som visade sig vara för stora :( Crap! Återkommer i ärendet..


Nä, dags att lägga på ett kol & leta fram nycklar, badge, telefon..samt resten av mitt liv (som förövrigt ligger i handväskan har jag fått höra) :P Sen ska jag hoppa i kläderna & steppa ut för att invänta kockis som kör denna vecka. 


Inte alls omöjligt att jag återkommer ikwäll hörrni! Måste ju få tillbaka min statistik här på bloggen..såg att besöksantalet sjunkit minst sagt KRAFTIGT ;) Det ska vi ändra på må ni tro..



Tjingeling!

Ovido - Quiz & Flashcards