Alla inlägg den 2 augusti 2011

Av Linn Mörtzell - 2 augusti 2011 18:19

Pigg som en lärka idag. Slog upp mina blå strax före 10-tiden. Har gett upp allt detta med att ställa om & komma sig upp i tid för att "förskona" inför att komma tillbaka till arbetet. Sålänge jag inte har något att passa tiden till,kommer jag helt enkelt inte upp. That`s it! Anyway..

Ungefär 10 minuter efter jag vaknat infann jag mig på SunTan, varpå jag laddade solariet med 50 spänn..

Då jag var färdig där fick jag ÄNTLIGEN tummen ur & städade ur förråd & garage. Det är fortfarande lite skrot kvar. Men det måste jag få hjälp med. Mer måste bort så att vi kan knöka ihop allt från garagedelen till förrådet för att sedan rymma släpet i garaget..


När jag var färdig med detta plockade jag lite hallon. Dom är tidiga i år! Tidiga & otroligt fula tyvärr. Måste ha varit för varmt för de stackars små liven. Alltid när jag plockar bär, kokar sylt eller så..så tänker jag på en broderad tavla som alltid har hängt, & fortfarande hänger i gammelmormors kök. "Göm sommaren kvar, till vinterns kalla dar" . Fint tycker jag. Känner man sig någonsin så rik, som när man mitt i smällkalla vintern kan plocka fram & värma på årets skördade bär?


Under eftermiddagen har jag förövrigt roat mig med att sola i den riktiga solen & läst lite bok. Det fick bli en sallad till middag. Med extra mycket keso & oliver. Mums! Nu har vi nyss kommit hem från Teckans. Vi tog en tur & käkade varsin mjukglass. Mys..


Stickade & tovade färdigt ett par tofflor igår. Jag blev så nöjd! Har beställt hem lite garn & ska sticka upp en gäng, samt lite annat smått & gott. Tänkte mig kanske en "bloppis" här såsmåningom? Kunde jag skulle jag gladeligen sticka gratis åt alla som hört av sig & varit intresserade. Tro mig! Men garn är inte gratis..tyvärr. Dagens mission blir att leta fram ett snyggt möss-mönster till systeryster, samt leta fram mönstret på OS-mössan som gubben gärna vill ha samt mönster på ett bredare pannband med flätad stickning. Har aldrig flätat tidigare, blir spännande :)


   


God kväll allesammans..

Ovido - Quiz & Flashcards