Alla inlägg den 21 januari 2012

Av Linn Mörtzell - 21 januari 2012 14:07

Igår då jag väl tagit mig hem från en lång, intensiv arbetsdag intog jag ensam middag, då gubben gått på sitt nattpass. Köpte mig med en "doggybag" från jobbet. Kycklinggryta med cocosmjölk & massa annat gött. Världsklass! Hällde även upp ett glas rött & avnjöt det framför tv:n. När glaset var uppdrucket slängde jag mig in i en välbehövd dusch, varpå jag kröp till kojs. Lill-vovven fick göra mig sällskap i stor-sängen. Blev typ förvånad då jag öppnade ena ögat & sneglade på klockan imårse..10.07?! 


Idag har jag hunnit med att se en massa tv, dricka alldeles för mycket kaffe & käka en burgare för första gången på 2 månader. Det var inte ens lite gott, & nu ångrar jag mig! Kommer garanterat få ont i magen..inte värt det! 

Förövrigt känner mig typ..bakisskakis? Brukar alltid göra det efter att ha jobbat långpanna kombinerat med en lååång natts sömn. Sitter i skrivande stund i virkade leggings med tjocksockar & gubbens oversizeade sticketröja & väntar på (ännu) en kaffekopp. Fryser som en stucken griseknorr.

Idag får allt bli en dag i hemmets & lugnets tecken. Orkar tusan i mig inget annat. Ska leta fram något nytt, roligt mönster på en grovstickad mössa & påbörja detta. Längesen jag stickade nu, har inte haft ro för`t. 


Annars längtar jag mest till löning. Kändes som det blev en lång månad det här. Måste försöka knåpa ihop en handlingslista åxå. Usch, men med både mjölk & glutenfritt i hushållet kräver det plötsligt lite mer planering. Lär även ta en tripp till Dollar & fylla på förrådet med annat skit..som strumpor, skurmedel, glödlampor & annat krimskrams..

På tal om peniningar har vi även haft hit en herre för att kolla vår isolering. Vilket kunde förbättras en hel del. I & med detta tog vi även & rev loss en färgflisa från Villerkulla & tog med till färgaffärn. Så, offert på färg är även detta taget. Huset SKA, MÅSTE & KOMMER målas till sommar`n. Vi blir tvungna att göra`t själva då vi INTE har råd att leja för detta. Hjälp mottages tacksamt i utbyte mot krubb & bärsa! Jag står mestadels för markservicen! ;) Ny ytterdörr ska även det fixas. Hur tusan ska vi få ihop detta? Nåja, det löser sig alltid! 


 


Nu ska här letas stickemönster...Ciao!

Ovido - Quiz & Flashcards