Alla inlägg den 9 januari 2012

Av Linn Mörtzell - 9 januari 2012 19:25

Haft en fantastisk morgon utan stress. Klev upp 05.20 Hade redan igår laddad kaffepannan & plockat fram favvokoppen. Medans kaffet bubblade på hann jag i godan ro fixa iordning mig inför en dags arbete. Han kolla datorn & läsa tidningarna, ta ut lill-vovven & "tjitttjatta" lite med gubben som även han, hann komma hem innan det var dags för mig att rulla vidare..


Har haft en bra dag på jobbet & dagen har gått undan. Trots att vi haft väldigt lugnt idag. Imorgon är det äntligen back to basics efter alla helger & dylikt. Ska bli skönt..faktiskt. Har även klarat mig från magont & huvudvärk idag (peppar, peppar!). Mått helt fantastiskt! Hoppas det fortsätter i samma anda nästkommande dag, & gärna efter det också :) Kanske är just det som gjort dagen så bra ändå? Att jag faktiskt fått må super? Känner ett sånt inre lugn idag..harmoni. 


När jag kom hem slängde vi i oss middag. Jag var t.om hungrig. Nu har jag nyss kommit upp ur ett varmt & skönt bad. Pluggade in min nya gröna, sköna högtalare i Iphonen & dammade av lite Melissa Horn. Kan inte bli less denna brud alltså. Har hoppat i en av OnePiece:arna men ska strax lägga mig på spikis (spikmattan) ett slag. Sen är det ju faktiskt strax dags för säsongsstart av "Sveriges Mästerkock". Som vi längtat efter detta, jag & gubbsis. Dessvärre jobbar han..men jag spelar in & ser om det med honom imorgon igen..


Är förövrigt rätt burrigt här idag. I skrivande stund visar termometern -25,9 grader. Vi har blivit kraftigt bortskämda från kyla hittills. Dåligt för isarna, kanoners för elräkningen. Ingen jublar mer än Linnsan! Hoppas det blir mildare till helgen. För då SKA jag åka snöbräda! Vill helst åka..NU! Längtar!


Btw..en liten fråga:

Någon som har erfarenheter av att baka eget glutenfritt bröd? Vilken "mjöl/mjölmix" använder ni er av?  Blir det bra? 


Funderar starkt på att börja baka eget då köpebrödet i glutenhyllan/frysen inte smakar överhuvudtaget något alls. Inte ens en tendens av salt. Jag kan köpa att det är lite torrt, hårt & allmänt tröligt. Smällar man får ta. Men det kan väll för fan få smaksättas för det. Nåväl, alla tips är välkomna :)


   


Ha en fortsatt bra kväll kära vänner..


Ovido - Quiz & Flashcards